1 vardag veckan innan jul

17 december, 2020 No Comments

Hej alla! Har ni jul i stugorna ännu? Med allt som hänt oss privat den senaste månaden så har jag inte riktigt kommit in i jul-svängen i år. Men till helgen ska granen upp och pyntas, julmusik spelas för fulla muggar och julmiddag planeras. Så det ska nog infinna sig lite jul. Kanske, kanske så blir det saffransbak också, men vi får se.

Min tanke var att detta skulle vara en klassisk- 1 foto i timmen- inlägg, men jag har spenderat mesta delen av dagen skrivandes på praktikrapporten som ska in här efter jul. Fotot ovan togs straxt innan nio, och då började det ljusna på lite granna.

Vid tio skulle jag ha en större praktikavstämning med min handledare, och straxt innan tio så såg jag ut såhär. Det var ett mycket lyckat, längre samtal där vi talade inte vara om allt vi gjort under hösten utan även min praktikrapport, yrkesrollen som planerare och olika dilemman man som tjänsteperson & konsult kan ställas inför. Jag hoppas bara att vi kan ha fler sådana samtal i vår, efter att vaccineringen mot covid-19 kommit igång och restriktionerna börjar mjukna igen. För det var en annan nyhet jag fick idag, jag får ytterligare en visstidsanställning efter min praktik på ca 45%! Är så glad för det idag, jag ser fram emot 2021 och vad det har att erbjuda.

Efter mötet och lunch så blev det tillbaka till rapporten. Jag hoppas ha ett utkast klart när jag stänger igen datorn imorgon, vilket eventuellt kommer kräva lite övertid. Men jag hoppas och tror att det kan gå vägen.

Mot eftermiddagen (tiden på datorskärmen är minuter och sekunder) var det dags för kaffepåfyllning. Jag älskar denna modell på koppar från Sagaform, de är isolerade så att de inte blir för varma att hålla i och lätt att dricka ur. Jag hade en jag fick i julgåva från pressbyrån, men den gick i backen 2016 och jag har saknat en sedan dess. Denna köpte jag i sensomras på utförsäljning, har inte ångrat mig!

Efter detta fotot så gav jag snart upp på min rapport. Den bråkade med mig, och jag ville fira nyheten om mina nya timmar. Nu slöar jag framför When calls the heart på Netflix (skådespeleriet är väldigt dåligt, men lättsamt) och planerar inför jul.

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×