Återuppståndelsen den 1 Oktober

1 oktober, 2020 No Comments

Den första oktober. Fullmåne inatt. Fantastiska höstlöv och tjocka dimslöjor som ligger över fälten. Finns det något bättre? Jag tror inte det. Älskar tiden runt höstdagjämningen och oktober, det är min bästa tid på året. Under oktober har jag som mål att baka mera igen, att börja arbetet med brudklänningen och att njuta till tänderna av hur vackert det är ute. Sedan ska projekt brudklänning påbörjas på lördag. Då kommer bruden hit för måttagning och genomgång av material samt budget. Skissförslag och lite annat smått och gott ska jag sammanställa under morgondagen för att gå fram bra underlag.

I projekt brudklänning så ryms även projektet renovera gästrum till syateljé. Det projektet går stegvis framåt och jag har för avsikt att ta med er på resan när jag bygger upp min dröm-ateljé med massa förvaring, arbetsbord och plats för permanent strykstation. Ser så mycket fram emot detta! Så hoppas ni vill hänga med. 🙂

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×