En omständig tisdag vecka 41

6 oktober, 2020 No Comments

Humör: Slagen, men inte borträknad. 

Mat: Marabou schweizernöt och kaffe. Ska senare nalla på det som är kvar från gårdagens ugnspannkaka bakad med jordnötssmör och hallonsylt. 

Sällskap: Katten August som ligger uppkurad i 1800-tals kjolar. 

Att göra: Sammanfatta material till praktiken, skriva på en tenta och försöka lösa en röra jag satt mig i. Om jag har tur, hämta symaskin på posten men jag tror att det mest är önsketänkande idag. Kanske imorgon. 

Borde göra: Efter arbetsdagen borde jag städa. Vårt arbetsrum är kaos, renoverings rummet är också kaos och jag hittar inte strumpor längre. Tvätta är också ett ‘borde göra’. 

Väder: Google lovade regn, men än så länge är det mest grått med dimma. 

Lyssnar på: Mashups & Medlys på Spotify.

Längtar efter: Fredag. Haunting of Bly Manor kommer på netflix och jag vill kura upp i soffan med varm fru och kall flaska mousserande. Och att testa min symaskin. Moa kommer eventuellt över på söndag, och då ska jag rita sömnadsmönster och lära henne sy i knappar ordentligt. 

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×