Från mitt skrivbord

5 maj, 2020 No Comments

God lunch! Här sitter jag, med solen utanför fönstret och stirrar på datorskärmen till ögonen värker. Det är lite mindre än tre veckor kvar av uppsatsskrivande (!) och det börjar kännas av nu. Men det går framåt! Just nu, nu sitter jag och läser på om fritidskapital och fritidsytor samt inser att kaffekoppen är tom. Igen.

Men vad gör det? Temperaturen stiger och iveckan ska jag förbi min dröm-praktikplats för att skriva under de godkännandeblanketter som ska tillbaka till Universitetet. Sedan har jag officiellt fått inte bara praktik på arkitektfirman, utan de erbjöd mig även ett mindre extrajobb! Jag är så lycklig över detta att det knappt går att förstå. Hösten kommer att bli bra. Riktigt bra. Utöver det fick jag äntligen mitt beslut från LOV och den psykologen jag ville ha (i närheten av min praktik med!) hade tid att åta mig om någon månad.

Denna bild är visserligen inte från mitt skrivbord, men ville även visa detta fina! Har börjat brodera, och detta är så långt som jag kommit än så läge. Solig altan, broderi och ljudbok- det är grejer det. Längtet till att spendera sommaren här ute bara ökar och ökar för varje solig dag som går.

Nej, jag måste återgå till plugget, är ju som sagt bara tre veckor kvar. Fast först kanske jag ska hämta en tekanna. Vad gör ni idag?

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×