Inseminationspolitik och vårt nej

8 maj, 2018 No Comments

Denna vecka läser vi om insemination, politik och könsneutralitet i lagligt språk. Det är ganska tufft efter vårens nej, och en dag som började rätt så bra med strålande väder och mysig frukost blev väldigt tung.

Sedan vårt avslag känns det lite som att de flesta sopat det under mattan, och jag skulle ljuga om jag sade att det hela inte påverkat mig. När det hände funderade jag ju på att eventuellt börja jobba igen, och jag har börjat ta några skift samt planerat in sommarjobb, Det är roligt, men jag insåg efter ett fåtal pass att jag inte vill jobba inom service på heltid. Jag vill utbilda mig och jobba med annat än att le, ta skit och paja fötterna/knäna/ryggen.

Så på gott och ont så ska jag fortsätta plugga som tänkt, och det hela får ta det tid det tar. I det långa loppet kommer det nog bli bra, men just nu känns det rätt dåligt.

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×