Inte en vanlig dag…

27 april, 2020 No Comments

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det Angelicas födelsedag! Detta firar hon med en tenta, och jag med att ha kommit in på mina önskade sommarkurser i sommar! (Vi firade henne faktiskt igår, så det lider nog ingen nöd på henne 😉 ) Det är inte en dum start på veckan det. Utöver detta så ska det skrivas vidare på uppsatsen (vart har tiden tagit vägen? Den ska ju vara klar vid denna tid nästa månad!) och jag ska delta på ett spännande webinar vid lunch om sociala medier som jag tyckte lät spännande.

Utöver detta så rullar livet på i pandemin. Vi pluggar hemifrån, har påtat i trädgården och förra veckan fick vår uppsats ett riktigt uppsving med intervjuer och deltagande observationer. Så nu ska jag käka lite tårta, hinka i mig te och stoppa näsan i böckerna igen. Precis som jag tycker om det. Hur ser er måndag ut?

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×