Kattskatt i snö

6 februari, 2021 No Comments

Hur fint är inte vädret denna vecka? Strålande sol och blå himmel så långt ögat kan nå. Att solen går upp redan straxt efter klockan sju är ju inte kattpink det heller. Till och med jag blir sugen på att åka skridskor och dricka varm choklad ur termos.

Denna vecka är tredje veckan efter examen och nu börjar de nya rutinerna att landa lite. Börjar få koll på vad som ska göras när, och hur veckorna kommer att se ut. Ska vi kika på hur veckan sett ut än så länge?

I onsdags så glömde jag min matlåda hemma, så då fick jag ta mig en lunchpromenad till Saluhallen där jag åt Bangkok Style. Min go to, som är väldigt stark, men mättande då den har min favoritgrönsak broccoli i sig. Mums!

Det har ju varit kallt hela veckan, så jag kör stenhårt på tofflor i ull för att hålla värmen. De är extra bra, för de har en riktig sula som gör det mindre äckligt om man hittar någon mus som katterna haft ihjäl. Dessa har hittats med bara fötter tidigare, och det är mer äckligt än vad jag kan beskriva. Men pluspoäng att de gått och blivit riktiga bondkatter!

Eller, riktiga och riktiga. August vägrar att gå i den djupa snön och vill bara gå där det är färdiga spår.

Och lagom till helgen så hittade vi faktiskt en öl som jag tycker om att dricka, tack för tipset Lovisa! Påminner mer om en mustig cider eftersom den inte bryggs på vete som vanligt öl. Rekommenderar starkt till den som är ölskeptiker. Och det var den arbetsveckan det.

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×