Sammanfattning Januari 2021

1 februari, 2021 No Comments

Månadens väder: Snö! Det har varit så vackert med snö på vart träd och vi har också fått ett par fina soldagar. Bättre vinterväder kan vi ju inte få.


Månadens topp: Jag har tagit examen och börjat jobba. Känns fantastiskt och overkligt på samma gång, men mest känns det skönt att inte behöva kämpa mig igenom tegelstenar längre.


Månadens flopp: Den senaste månaden har jag börjat trampa ut i luften några trappsteg för tidigt och spilla mat och dryck på mig själv. Och det enorma stoppet vi hade i avloppet under en vecka. Tror jag förargat någon kärring i ett pepparkakshus.


Mat jag ätit och velat ha: Chokladcroissanter! Och vanliga croissanter med för den delen. Vet inte hur många dagar jag dagdrömt om croissanter till kaffet eller kvällens kopp te.


Hur många böcker jag läst: Min utmaning till mig själv i år var ju att läsa 52 st böcker, men under januari har jag redan gjort en rejäl buckla i det antalet då jag läst 12 st.


Bästa läsningen: Det bästa jag läste under januari var Hungerspelen och Fatta eld av Suzanne Collins. Jag är även snart klar med Revolt, den sista boken i trilogin och är förvånad över hur bra jag tycker den är. Minns att när jag läste den för ca 10 år sedan tyckte jag inte om den avslutande delen alls.

Sömnadstimmar: ca 50h

Sömnad: Jag har sytt på bröllopsklänningen, en fleecetröja, ett par jeans och några baby bodies. Älskar hur snabbt det går att sy!

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×