Snart sommar, snart terminslut

22 maj, 2020 No Comments

I onsdags skulle jag lägga upp ett idylliskt inlägg om vilket trevlig morgon jag hade; det var den första av flera dagar med solsken som föll in i köket. Jag hade då fortfarande en optimism om att bli klar med uppsatsen i tid (deadline måndag 25:e klockan 08.00). En och en halv timme senare hade vi haft handledning och insett att vi gjort fel. Något som resulterar i att vi nu stressar mot slutlinjen och skriver om nästan allt. Så denna vecka känns med andra ord rätt så kämpig just nu.

Men det finns värre arbetsplatser, och jag halsar i mig kaffe med optimism. Man kan uträtta mer än man tror på ett par dagar. Igår när försommaren var ett faktum så delade vi faktiskt på en flaska rödvin. Rödvin, altan och uppsats, det är inte dumt det!

Det blir som det blir helt enkelt, det finns inget annat man kan göra åt saken. Så nu ska jag återgå till att sammanfatta vårt resultat så vi kan börja analysera.

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×