Stunden 12.44

2 februari, 2021 No Comments

Ligger i sängen efter en kylig promenad. Nattens snöfall resulterade i lite över tio centimeter och det var länge sedan det kom så mycket snö här. Från köket hörs Hozier och Angelica som sjunger med. Det biter fotfarande i kinderna, och jag läser Underbara Claras blogg. Det är något härligt och genuint där som jag gillar. Den gedigna inredningen, de glada färgerna och flocken barn som tillsammans målar en härlig bullerby-känsla.

Själv ska jag kanske dra mig ut sängen och koka te, eller så blir jag kvar här. Dagen idag är en av mina lediga dagar och då kan jag unna mig att göra precis ingenting. Ibland är det precis vad man vill och behöver göra.

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×