Välkommen 2018!

2 januari, 2018 No Comments

Välkomme till det nya året! Jag hoppas att ni hade ett fantastiskt firande och med massa god mat. Vi åt fish ‘n chips (vego style) och lyckades äntligen fixa vårat internet. Såklart att kötiderna hos tekniska supporten är kortare på Nyårsafton.

I mellandagarna (den 28/12 2017 för att vara exakt) fick vi äntligen vår första kallelse till Fertilitetskliniken! Så om bara 2 och en halv vecka ska vi båda på gynekologisk undersökning och blodprov. Det råkar även vara samma vecka den nya terminen startar och eventuellt krocka med mitt första seminarium. Men om jag måste välja får faktiskt detta gå före. De senaste veckornas väntan har bara blivit mer och mer olidlig. Det är en kompott av förväntan, oro och nervositet. Troligtvis är det inga problem, men det jag oroar mig för mest är om vi skulle missa för en BMI gräns. BMI är inte ens ett rimligt sätt att mäta hälsa, för den säger egentligen ingenting om hur du egentligen mår.

Så här svajar det mellan att jag vill börja sticka bebiskläder och ångest över eventuellt Nej från vården. Men att titta på små små kläder kanske bara spär på min oro egentligen så jag borde kanske lugna mig och ta en sak i taget. Men det är svårt. Jag är en känslomänniska och har mycket av den varan helt enkelt.

Det är märkligt. Vi kanske hamnar på väntelistan i år. Och om den är kort kanske vi till och med lyckas bli gravida. Med det här i vågskålen redan känns det som att 2018 kommer att bli ett spännande år. Spännande och läskigt.

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×