Vecka 32

3 augusti, 2020 No Comments

God morgon! Denna måndag utlovas vara halvklar och med ringa 19 grader. Dock kan jag tycka att det är skönt att det inte är för varmt. Men för att kicka igång denna vecka så tänkte jag att vi kör en liten veckolista! 

Veckans planer: Jag börjar mixx extrajobb idag! Så Idag och på onsdag kommer jag att hänga på kontoret och lära känna alla och rutinerna. Kommer att bli superskoj! Och Angelica får vara gräsänka också, något hon får vara allt för sällan så det är ju dubbel win. 

Veckans måste: Skriva klart tentan till sommarkursen som har deadline 08.00 på fredag. Kommer nog att gå bra, men jag måste komma igång ordentligt snart!

Veckans sällskap: Moa ska sova över i veckan, och vi lär troligtvis bada om vädret inte blir alltför dåligt. Eller så blir det bara avslappnat hänga hemma, vi får se. 

Veckans bak: Jag tänker att det blir både en bulldeg och kanske frallor i veckan. Om ork finns att plocka blåbär (jag har hört att det tydligen är ett riktigt blåbärsår i år) så blir det blåbärsbullar. 

Veckans lyssnar på: Taylor Swifts nya album. Precis lagom mjukt och lugnt som jag gillar just nu. Förutom det lyssnar jag även på Girl, stop apologizing av Rachel Hollis. En intressant bok om att sluta ursäkta sig. 

Veckans läsning: Magiska möjligheter av Malin Alkestrand. Del av kurslitteraturen för Harry Potter kursen om att arbeta med serien i skolan. Väldigt spännande och jag rekommenderar!

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×